Wonen op een absolute toplocatie badend in luxe

Geraardsbergen
oppervlakte
487 m²
Kaai 23 - 25, 9500 Geraardsbergen
Kaai 23-25 staat synoniem voor wonen aan het water met een open zicht, pal in het stadscentrum met alle faciliteiten.
Opgedeeld in 3 aparte woningen kunnen de bewoners genieten van alle luxe. Alle woningen hebben naast een trap ook een eigen lift die gaat van de gelijkvloerse verdieping tot op de derde verdieping, dus over het volledige gebouw van 4 niveaus.
Deze woning heeft op het gelijkvloers een ruime inkomhal met bureel-/hobbyruimte, een apart toilet, een badkamer, een zeer ruime slaapkamer met zicht op terras en stadstuin. Op het eerste niveau bevindt zich de zithoek met open ultra-moderne keuken die naadloos overloopt op het grote terras vooraan met zicht over het water en de stad. De cosy zithoek situeert zich hier op de tweede verdieping waar zich ook de tweede slaapkamer mét badkamer en een apart toilet bevindt. De masterbedroom met dressing en derde badkamer liggen helemaal bovenaan en kijken uit op het derde mega-terras van waar je een zicht hebt over gans Geraardsbergen. Er is veel bergruimte voorzien en een garage die rechtstreeks toegankelijk is vanuit de woning via een achterdeur naar de grote berging.
De woning is vergund naar de indeling die wij mooi achtten, maar een andere binnenindeling op maat van u is nog mogelijk, aangezien we nog niet aan het bouwen zijn.
Lees meer

Foto's van het pand

Berekening maandelijkse kosten

Bereken zelf de maandelijkse aflossing van uw krediet hier:

Uw maandelijkse aflossing bedraagt

0 euro

Heeft u interesse in dit pand? Contacteer !